Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، «از این به بعد چطوری بدون مارچوبه بچه‌ها رو بزرگ کنم؟» یا «بچه‌های من به مارچوبه عادت کردن!» این‌ها از نمونه جمله‌هایی با کلیدواژه مارچوبه هستند که در همه ۱۹ قسمت مجموعه نمایش خانگی «هیولا» بارها تکرار شده بود!

مارچوبه یکی از مهمترین نمادهای سریال «هیولا» بود، همان نماد زندگی لاکچری که خانواده آقای شرافت هرگاه به مقام و منصبی می‌رسیدند، مارچوبه به سفره شام‌شان اضافه می‌شد و هرگاه به کارمند ساده تبدیل می‌شدند، افسوس می‌خوردند که چرا توان خرید مارچوبه را ندارند!

هیولای مدیری که طی دو روز گذشته به پایان رسیده، باعث شده کاربران ایرانی در موتور جست‌وجوی گوگل تحت تاثیر این سریال یک کلمه را تا حد بسیار زیادی جست‌وجو کنند: «مارچوبه! »

در نمودار زیر می‌بینید که چگونه سرچ این کلمه به یکباره در بین ایرانی ها زیاد شده است؛

این سریال مدیری از همان ابتدا هم با حواشی زیادی همراه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از نبودن سیامک انصاری به عنوان بازیگر پای ثابت فیلم‌های مدیری تا همکاری مجدد با پیمان قاسم خانی و حضور فرهاد اصلانی به عنوان نقش اول فیلم!

به کارنامه مهران مدیری که نگاه می‌کنیم متوجه تغییر روند و رویکرد او می‌شویم، مدیری از سریال «در حاشیه» و بعدتر برنامه «دورهمی» روی خط نقد مستقیم مسائل اجتماعی و اقتصادی روز کشور پیش می‌رفت. او توانست دورهمی را به یک برنامه نقادانه به عملکرد دولت‌ها در لایه‌ ای از طنز تبدیل کند و در سریال هیولا این گفتمان را به داستان و دیالوگ بین یک فرد کارمند معمولی با افرادی از قشر مرفه جامعه تبدیل کند.

این کارگردان در «هیولا» انسان‌هایی با ضریب هوشی مختلف خلق کرده و آن را دستمایه موقعیت‌های طنز قرار داده. داستان فیلم نیز از همان ابتدای ساخت مشخص شده بود، داستان فردی شریف و با طرز تفکر پاک و قانونمند که به علت فشارهای زندگی قرار است آرمان‌های خود را بشکند و خلاف آن‌ها عمل کند! در خلاصه داستان رسمی سریال هم آمده است؛ «هوشنگ معلم ساده و با شرافتی بوده که به زندگی خود قانع است و چشم‌داشت زیادی به مال دنیا ندارد، اما ناخواسته در مسیری قرار می‌گیرد که زندگی‌اش تغییر می‌کند و وارد جریان اختلاس و کلاهبرداری می‌شود.»

هوشنگ شرافت به شکل غیرمنتظره‌ای صاحب مال و منال و ثروت بادآورده‌ای شده و از شخصیت قبلی خود فاصله می‌گیرد. داستان در چند دوره زمانی از قاجار تا به امروز روایت می‌شود. سریال هیولا از جهاتی از مجموعه موفق بریکینگ بد الهام گرفته است و در اینجا هم شاهد یک معلم شیمی هستیم که وارد مسیری غیرشرافت‌مندانه و خلاف آرمان‌هایش در ابتدای سریال می‌شود.

مدیری در این سریال بارها و بارها آقای شرافت را در تنگنا قرار داده تا باتوجه‌به شرایط پیش آمده، بر سر دوراهی «شرافت» یا «پول» یکی را انتخاب کند که البته او هربار پول را انتخاب می‌کرد!

طنز مدیری اگر چه طرفداران زیادی دارد اما بسیاری از مخاطبین از پایان‌بندی‌های سریال‌های او راضی نیستند. «هیولا» هم یکی از همین سریال‌هاست که طی دو روز گذشته که قسمت آخر آن راهی نمایش خانگی شد، اعتراضات و انتقادات زیادی را نسبت به پایان بندی سریال به وجود آورد. با نگاهی به شبکه‌های اجتماعی و نظرات مردمی در سایت‌های پخش فیلم می‌توانید متوجه این موضوع شوید.

منبع:مهر

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مهران مدیری هیولا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۹۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند(+ جلد)

عصر ایران- هفته نامۀ 29 سالۀ «امید جوان» با اختصاص روی جلد خود به تصویر ایفاگر نقش حسن صباح در سریال مصری «حشاشین» منع نمایش آن را به منظور مقابله با تحریف تاریخ بی فایده دانسته و نوشته وقتی خودمان به تاریخ خودمان نپردازیم و سریال نسازیم دیگران این کار را انجام می دهند.

    امید جوان با انعکاس دیدگاه خبرگزاری رسمی دولت در دفاع از این ممانعت و بی اثر بودن سریال و نظر سید عبدالجواد موسوی - روزنامه نگار- در بی حاصل بودن این اقدامات به خوانندگان خود قول داده در یکی از شماره های آینده خسرو معتضد به تفصیل به این سریال خواهد پرداخت.

   تاریخ پژوه مشهور که خود با ذبیح الله منصوری نویسنده «قلعه الموت» آشنا بوده پی گیر و علاقه مند سریال های تاریخی است.

   امید جوان نوشته :علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح و قلعه الموت موجب استقبال از سریال مصری «حشاشین» شده و چاره کار را در این دیدند که از سکوهای نمایش خانگی حذف کنند ولی مگر در این روزگار می شود مردم را از تماشای آنچه دوست دارند منع کرد؟ بله، تاریخ واقعی ما نیست ولی مگر دست کارگردانان ما برای ساخت سریال تاریخی باز است یا صدا وسیما اجازه می دهد که با نگاه غیر ایدیولوژیک به تاریخ نگریسته شود؟

   درباره مرحوم منصوری هم یادآور شده:یکی از دلایل محبوبیت و شهرت ذبیح الله منصوری که افسانه و تاریخ را به هم می آمیخت همان رمان قلعه الموت بود و با این پیشینه استقبال و حداقل کنج کاوی درباره این که حشاشین چه تصویری از حسن صباح و باطنی ها ترسیم کرده شگفت آور نیست.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم!/ «چه تکاپوی رقت انگیزی»

دیگر خبرها

  • پارسا پیروزفر، مهران مدیری و الناز شاکردوست رکوردداران روز اول اکران
  • رقص هماهنگ مهران مدیری و محمدرضا شریفی‌نیا در فیلم «دایره زنگی» (فیلم)
  • رقص هماهنگ مهران مدیری و محمدرضا شریفی‌نیا در یک فیلم + ویدئو
  • حواشی ناتمام «حشاشین»، مهمان ویژه نمایشگاه کتاب و خبرهای جدیدی از حج
  • کل‌کل دیدنی نیما شعبان‌نژاد و نعیمه نظام‌دوست؛ بشین خانم محترم! (فیلم)
  • واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند(+ جلد)
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت + جزئیات
  • مهران مدیری هنوز برای تولید سریالش مجوز نگرفته است
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت!